icon Ai nevoie de ajutor? 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

https://vitaplus.ro/uleiuri-cosmetice/ulei-de-cocos-ecologic.html

Ulei de Cocos Ecologic Global Treat Global Treat

In stoc http://schema.org/InStock
  • Conținut: 500 ml
  • Cota TVA: 9%
  • Cod produs: 3434
19,60 RON 19.60 RON
Cantitate:
Limita stoc
- +
adauga in cos
  • Conținut: 500 ml
  • Cota TVA: 9%
  • Cod produs: 3434

icon Tarif Livrare: 14 RON LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 300 RON

Adauga la Wishlist Cere informatii Comanda rapida

icon 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

icon

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Review-uri (0)

icon Descriere scurta:

  • poate fi folosit pentru prajit, gatit si alte 80 de intrebuintari diverse;
  • proprietati antiinflamatoare, antimicrobiene, antifungice si antivirale;
  • imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.
  • PRODUS INDISPONIBIL


icon

Uleiul de cocos de la Pronat este un produs extravirgin inodor. Acest produs naturist provine din culturi certificate ecologic si nemodificate genetic, fiind obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros.

Uleiul de cocos contine magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.

Proprietati benefice ale produsului naturist Ulei de Cocos Ecologic Pronat:
- anti-inflamatoare;
- anti-microbiene;
- anti-fungice;
- anti-virale;
- imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.

Acest produs naturist se foloseste in produse in care nu dorim sa se simta aroma de cocos, dar care sa ofere toate ingredientele nutritive benefice. Mai jos va prezentam o parte din multiplele utilizari ale acestui produs, din care le puteti alege pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

81 DE UTILIZARI PENTRU ULEIUL DE COCOS
Igiena personala / Igiena corporala
1. Agent de hidratare - prelevati produsul ca atare din recipient si aplicati-l pe tot corpul, inclusiv pe decolteu si pe fata.
2. Crema pentru ochi - aplicati pe pielea sensibila de sub ochi, pentru a reduce edemele, pungile de sub ochi si ridurile fine de expresie. Seara, aplicati pe pleoape.
3. Inainte de barbierit - uleiul din nuca de cocos va pregati pielea pentru "atacul" lamei de barbierit.
4. Dupa barbierit - uleiul din nuca de cocos va ajuta la refacerea pielii dupa barbierit, fara sa astupe porii.
5. Deodorant - puteti utiliza numai ulei din nuca de cocos in loc de deodorant; uleiul actioneaza si mai eficient daca este combinat cu amidon de porumb/pudra de radacina de arorut (Maranta arundinacea) si bicarbonat de sodiu!
6. Balsam pentru par/Tratament pentru regenerare in profunzime - utilizati uleiul pe par, sub forma de balsam fara clatire (leave-in): aplicati o lingura de ulei din nuca de cocos pe varfurile firelor de par si apoi distribuiti cu degetele prin par! Pentru un tratament de hidratare in profunzime, aplicati o lingura de ulei din nuca de cocos pe pielea capului, fara umezire in prealabil, apoi distribuiti produsul pana la varfuri, masand usor. Puneti-va pe cap o casca pentru dus, pentru a nu pata lenjeria de pat, si lasati produsul sa actioneze peste noapte.
7. Gel pentru par/Agent anti-electrizare - masati putin ulei intre palme si fie tapotati pe par (in cazul parului cret), fie aplicati cu degetele prin par, de la radacini si pana la varfuri (in cazul parului ondulat sau drept).
8. Pasta de dinti - exista numeroase retete, dar cea mai simpla combinatie pe care o puteti folosi este sa amestecati ulei din nuca de cocos si bicarbonat de sodiu si sa folositi acest amestec in locul pastei de dinti obisnuite.
9. Demachiant - aplicati cateva picaturi de ulei din nuca de cocos pe o discheta de vata si indepartati machiajul. Efectele sale va vor lasa fara cuvinte!
10. Hidratant pentru buze - aplicati cateva picaturi de ulei pe buze, pentru reparare in profunzime; uleiul are si FPS 4, deci va veti bucura si de putina protectie impotriva radiatiilor ultraviolete!
11. Ulei pentru masaj - este extrem de simplu: luati produsul din recipient si masati pe corp!
12. Lubrifiant - este un produs natural, perfect pentru utilizarea ca lubrifiant. Nu este compatibil cu produsele din latex!
13. Crema de protectie solara
14. Crema anti-vergeturi - uleiul din nuca de cocos hraneste in profunzime pielea uscata si crapata. Nu este neaparat un tratament minune pentru vergeturi, dar veti vedea cu siguranta efectele.
15. Crema pentru sani - este recomandat pentru hidratarea sanilor sensibili si uscati ai mamelor care alapteaza. Aplicati pe un tampon de vata si lasati tamponul de vata pe sani, intre alaptari.
16. Calmant pentru dermatita de scutec - reduce iritatia cauzata de scutec, fara sa contina substante chimice dure. Poate fi utilizat si in cazul scutecelor din panza.
17. Dermatita seboreica infantila sau "crusta de lapte" - pielea capului bebelusului dvs. este uscata si sensibila? Uleiul din nuca de cocos este extrem de hranitor pentru pielea copiilor, eliminand si matreata. Aplicati zilnic o cantitate cat o nuca.
18. Exfoliant pentru corp - amestecati ulei de cocos si zahar, si aplicati pe tot corpul! Clatiti-va, iar pielea dvs. va fi extrem de fina! Puteti adauga si uleiuri esentiale, daca doriti sa va bucurati de o aroma speciala.
19. Hranire - aplicat pe zgarieturi si taieturi, uleiul din nuca de cocos formeaza un film protector, care impiedica patrunderea prafului, a bacteriilor si a virusurilor in corp. Uleiul din nuca de cocos grabeste vindecarea vanatailor, reparand tesuturile afectate. In plus, miroase mult mai bine decat orice unguent pe care l-ati putea procura de la farmacie!
20. Intepaturi de insecte - aplicat direct pe locul intepaturii de insecta, uleiul de cocos poate ajuta la calmarea senzatiei de mancarime si arsura, accelerand procesul de vindecare.
21. Probleme dermatologice - uleiul din nuca de cocos calmeaza iritatiile pielii in afectiuni ca psoriazis, dermatita si eczeme.
22. Otita externa sau "urechea inotatorului" - amestecati ulei de usturoi si ulei din nuca de cocos si aplicati cateva picaturi in urechea afectata, lasand sa actioneze aproximativ 10 minute. Repetati procedura de 2-3 ori pe zi; de obicei, efectele se pot vedea dupa 1-2 zile.

Mentinerea unei bune stari de sanatate si confort:
23. Calmarea stresului - eliberati-va de oboseala psihica, aplicand ulei din nuca de cocos pe cap si masand cu miscari circulare. Aroma naturala de nuca de cocos are un efect extraordinar, calmandu-va si reducand nivelul stresului acumulat.
24. Digestie usoara - grasimile saturate din uleiul de cocos au proprietati anti-bacteriene si ajuta la tinerea sub control a parazitilor si fungilor care cauzeaza indigestii si alte probleme, cum ar fi sindromul colonului iritabil. Grasimile din uleiul de cocos ajuta la absorbtia vitaminelor, mineralelor si amino-acizilor, redandu-va starea de sanatate si senzatie de bine pe care v-o doriti.
25. Metabolism - s-a dovedit ca uleiul din nuca de cocos stimuleaza metabolismul, imbunatateste functionarea tiroidei si creste nivelul de energiei, iar toate va ajuta sa scapati de kilogramele nedorite si sa cresteti masa musculara.
26. Sangerari nazale - uleiul de cocos poate preveni sangerarile nazale care sunt cauzate de sensibilitatea la conditiile climatice extreme, cum ar fi caldura sau frigul la niveluri maxime. Sangerarile apar atunci cand mucoasa nazala se usuca din cauza aerului prea rece sau prea uscat, pierzandu-si elasticitatea, ceea ce duce la spargerea capilarelor. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, aplicati ulei de cocos in nas. Puneti ulei de cocos pe deget, apoi asezati-va la orizontala si masati cu degetul mucoasa nazala. Acest lucru va ajuta la fortifierea si protejarea capilarelor din nas. Luati si un supliment de vitamina C, ca adjuvant in prevenirea sangerarilor nazale.
27. Mamele care alapteaza pot consuma 3 ½ linguri de ulei de cocos pe zi, pentru a-si creste secretia de lapte.

28. Ajuta la scaderea in greutate si la controlarea poftelor de orice fel.
29. Ajuta la mentinerea glicemiei la un nivel stabil si/sau ajuta la controlarea poftelor la persoanele cu diabet.

Probleme de sanatate (pe care uleiul de cocos le calmeaza sau chiar le vindeca atunci cand este administrat in cure interne):
30. Eczema - pe langa administrarea interna, administrarea externa poate remedia afectiunea, in anumite cazuri
31. Probleme dermatologice
32. Ciuperca piciorului
33. Bufeuri
34. Hemoroizi cu sangerare (se poate aplica extern, de doua ori pe zi)
35. Sindromul HIV-SIDA
36. Paduchi de cap
37. Calmarea durerilor/crampelor si reducerea sangerarii excesive in timpul menstruatiei
38. Migrene (cu administrare regulata)
39. Mononucleoza

40. Paraziti intestinali
41. Afta bucala
42. Calmarea durerilor de fiere
43. Adjuvant in anumite cazuri de hipotiroidie (analizele au aratat ca functionarea glandei tiroide a revenit la niveluri normale)
44. Supliment energetic
45. Piele uscata si descuamata
46. Poate calma refluxul gastric si indigestia atunci cand este administrat la fiecare masa
47. Functionare defectuoasa a glandelor suprarenale
48. Alzheimer
49. Helicobacter pylori
50. Candida albicans
51. Astm, chiar si la copii
52. Autism
53. Colesterol - ajuta la restabilirea nivelului raportului intre HDL ("colesterolul bun") si LDL ("colesterolul rau") la persoanele cu colesterol ridicat
54. Oboseala cronica
55. Probleme circulatorii/senzatie permanenta de frig
56. Intarirea sistemului imunitar
57. Claritate mentala
58. Depresie
59. Ajuta la calmarea inflamatiilor in boala Crohn
Probleme de sanatate (pe care uleiul din nuca de cocos le calmeaza sau chiar le vindeca, atunci cand este aplicat local)
60. Micoza piciorului ("piciorul de atlet")
61. Dureri de spate/muschi tensionati
62. Ulceratii
63. Acnee
64. Celulita
65. Herpes (cu aplicare locala si administrare interna)
66. Negi genitali (cu aplicare locala timp de 6 saptamani, si efectuare de clisme de doua ori pe zi, infunctie de localizarea negilor)
67. Vindecarea dupa operatia de circumcizie - desi personal sunt impotriva circumciziei, studiile arata ca uleiul de cocos ajuta foarte bine la vindecare.
Gatit
68. Utilizati raportul de 1:1 atunci cand folositi ulei de cocos pentru a inlocui alte uleiuri/untul din retete.
69. In forma solida, este un excelent inlocuitor pentru unt/margarina/untura/ulei de palmier atunci cand doriti sa ungeti tavile sau sa obtineti cruste delicioase pe placinte etc.
70. In forma lichida, inlocuieste diverse uleiuri folosite la copt, gatit sau la sotat.
71. Supliment nutritiv - poate fi adaugat la sucurile de fructe (dupa ce a fost topit in prealabil).
Alte utilizari
72. Insectifug - amestecati ulei de cocos cu ulei de menta si masati pielea expusa atacului insectelor. Amestecul va tine insectele la distanta, mai bine decat orice produs care contine substante chimice periculoase! De asemenea, este de o mie de ori mai sigur.
73. Poate fi administrat cainilor si pisicilor de casa, pentru o stare generala de bine. Adaugati o lingura de ulei de cocos in castronelul cu apa al animalului, in fiecare zi.
74. Indeparteaza etichetele adezive - amestecati parti egale de ulei de cocos si bicarbonat de sodiu, pana obtineti o pasta. Aplicati pasta pe zona "lipicioasa" si lasati sa actioneze cateva minute. Frecati zona folosind o periuta de dinti veche sau partea abraziva a unui burete de vase.
75. Indeparteaza guma de mestecat din par - aplicati cateva picaturi de ulei de cocos peste guma de mestecat lipita in par, lasati sa actioneze aproximativ 30 de minute, apoi "framantati" guma de mestecat cu varfurile degetelor. Nimic mai simplu! Veti reusi sa o scoateti cu mare usurinta!
76. Polish pentru mobila - amestecati ulei de cocos cu cateva picaturi de suc de lamaie si lustruiti mobilierul din lemn. Totusi, este recomandat sa testati mai intai amestecul intr-o parte neexpusa a mobilei, pentru a va asigura ca amestecul functioneaza asa cum va doriti.
77. Polish pentru obiecte din bronz - tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati putin ulei de cocos pe o laveta din bumbac si sa stergeti statuile sau alte obiecte din acest metal. Ajuta la curatare si reda stralucirea culorii naturale a bronzului.
78. Intretinerea tobelor din piele de animal.
79. Intretinerea ustensilelor de gatit.
80. Ajuta la inmuierea si curatarea produselor din piele.
81. In final, ultima dar nu si cea mai putin importanta, se refera la utilizarea cu numarul 81: folosirea uleiului de cocos pentru gatit, in special pentru prajit, asadar ca un pretios aliment in bucatarie.

Valori nutritionale la 100 gr:
- Valoare energetica:3700 kJ, 900 kcal
- Proteine: 0
- Grasimi: >99,9 din care
saturate: 91
mononesaturate: 7
polinesaturate: 2
- Carbohidrati: 0
Umiditate: <0,1


Ulei de Cocos Ecologic - apartine producatorului/importatorului Global Treat si este parte componenta a categoriei Cosmetice, Infrumusetare. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Ulei de Cocos Ecologic are pretul de 19.60 RON cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Ulei de Cocos Ecologic este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Ulei de Cocos Ecologic de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Ulei de Cocos extravirgin (provenit din culturi certificate ecologic si nemodificate genetic), cantitate 500 ml

scrie un review


close cart

Ulei de Cocos Ecologic

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport Clienti Program de lucru: Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

0728.001.177 contact@vitaplus.ro