icon Ai nevoie de ajutor? 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

https://vitaplus.ro/uleiuri-presate-la-rele/ulei-de-cocos-extra-virgin-ecologic-bio-niavis-250-450-g.html

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g Niavis Niavis

Momentan indisponibil http://schema.org/OutOfStock
  • Conținut: 250/450 grame
  • Ţară origine: Sri Lanka
  • Cota TVA: 9%
  • Cod produs: 373291A
25,76 RON 25.76 RON

icon Tarif Livrare: 14 RON LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 300 RON

Adauga la Wishlist Alerta stoc Cere informatii Comanda rapida

icon 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

icon

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Review-uri (0)

icon Descriere scurta:

produs 100% natural, obtinut prin presare la rece;
nu contine gluten sau alergeni;
poate fi folosit pentru uz alimentar, cosmetic sau casnic.


icon

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

 

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel incat, daca observati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

 

Proprietati si beneficii:
- produs 100% natural
- nu contine gluten
- fara alergeni

 

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent in oxidare, rezistent la rancezire, avand o durata de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

 

Uleiul De Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

 

UTILIZARILE ULEIULUI DE COCOS:
- Bucatarie:    
Poate fi folosit pentru ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, Caramele sanatoase pentru copii.

- Sanatate:    
Este de ajutor pentru mamicile care alapteaza, ajuta la indepartarea celulitei, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, stimuleaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, are efect antimicotic pentru unghii, indeparteaza paduchii, poate fi folosit pentru grasimile esentiale ajutand la dezvoltarea fatului in timpul sarcinii, imbunatateste capacitatea de concentrare, ajuta la cresterea producerii de hormoni, contribuie la evitarea alergiilor, remineralizeaza dintii.

- Uz cosmetic:    
Poate fi folosit ca ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, lotiune anti-iritatii de scutec.

- Ingrijire externa:    
Scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, are efect de antielectrizare si descalcire a parului, baza de dilutie uleiuri esentiale, remediu calcaie crapate, remediu antitantari, este util in evitarea expunerii la clorul din piscine, accelereaza procesul de bronzare, contribuie la decolorarea petelor solare, reface pielea, poate fi folosit ca ulei de barba.

- Uz casnic:    
Poate fi folosit pentru intretinerea parchetului si mobilei, confera luciu pentru incaltamintea din piele, luciu pentru ouale de Paste, util in curatarea argintariei.

 

MAI MULTE DESPRE COCOS:
Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.

La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.

 

Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.

Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.

 

CUM SE OBTINE ULEIUL DE COCOS:

Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.

 

Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

 

Uleiul de cocos Niavis este produs din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.

Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

 

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.

Uleiul de cocos virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.

 

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?
Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.


icon Administrare:

Poate fi folosit la gatit, pentru ingrijirea corporala (uz cosmetic) sau pentru uz casnic.


Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g - apartine producatorului/importatorului Niavis si este parte componenta a categoriei Cosmetice, Infrumusetare. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g are pretul de 25.76 RON cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obtinut prin presare la rece.

 

Informatii nutritionale / 100g:
Energie - 3754kj / 899Kcal
Grasimi - 99.38 g
Proteine - 0 g
Carbohidrati - 0 g
Fibre - 0.6 g
Calciu - 2.25 mg
Sare - 0 g
Fier - 0.6 mg

scrie un review


close cart

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO Niavis 250/450 g

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport Clienti Program de lucru: Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

0728.001.177 contact@vitaplus.ro