icon Ai nevoie de ajutor? 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

https://vitaplus.ro/cosmetice-par/ulei-de-cocos-virgin.html

Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml Herbavit Herbavit

 
5 1 1 Review
In stoc http://schema.org/InStock
  • Conținut: 250 ml
  • Ţară origine: Sri Lanka
  • Cota TVA: 9%
  • Cod produs: 3565
21,00 RON 21.00 RON
Cantitate:
Limita stoc
- +
adauga in cos
  • Conținut: 250 ml
  • Ţară origine: Sri Lanka
  • Cota TVA: 9%
  • Cod produs: 3565

icon Tarif Livrare: 14 RON LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 300 RON

Adauga la Wishlist Cere informatii Comanda rapida

icon 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

icon

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Review-uri (1)

icon Descriere scurta:

  • ulei presat la rece, obtinut din fructe de cocos, provenite din culturi organice controlate;
  • recomandat pentru utilizare interna si externa;
  • ideal pentru ingrijirea pielii si a parului;
  • administrat intern, are efect imunostimulent.

icon

Uleiul de Cocos Virgin, presat la rece, este obtinut din fructe proaspete de cocos, provenite din culturi organice controlate. Este un produs 100% pur, fara aditivi, destinat atat utilizarii interne, cat si externe.
Acest produs naturist nu contine colosterol, iar datorita continutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant.
Uleiul de cocos este ideal pentru ingrijirea pielii si a parului indiferent de varsta. De asemenea, se poate folosi pentru masaj, intrucat se absoarbe usor in piele.

Nu este recomandata incalzirea acestui produs naturist.
Uleiul de cocos se solidifica la temperaturi sub 25˚C, devenind alb.
 
Arborele de cocos (cocos nucifera) face parte din familia palmierului, creste in zone tropicale si este considerat nu numai o sursa de hrana dar si un remediu in vindecarea anumitor afectiuni. Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vietii” datorita proprietatilor si intrebuintarilor sale multiple, dar se cultiva si in India, Indonezia, Brazilia si Sri Lanka.

 

In zilele noastre cocosul este cultivat nu doar in zone cu clima calda, tropicala, ci si in regiunile cu clima mai rece.
Arborele de cocos poate atinge o inaltime de 30 de metri, ajunge pana la 80 de ani si poate produce pana la 150 de nuci de cocos pe an. Este o planta apreciata si se bucura de intrebuintari multiple: remediu pentru diferite afectiuni, sursa pentru o hrana si bautura sanatoasa, pana la fabricarea de cosuri, acoperis pentru colibe si, nu in ultimul rand, zahar natural extras din seva florilor de cocos.
Filipinezii sunt cei mai mari consumatori de nuca de cocos si au o gama foarte variata de produse precum: bukayo (cocos indulcit), pan de coco (paine cu cocos), tuba (vin de cocos), suka (otet de cocos), lambanog (gin de cocos), cocos deshidratat, apa de cocos, lapte de cocos si ulei de cocos.

 

ULEIUL DE COCOS VIRGIN

Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorita proprietatilor sale multiple, care se obtine de asemenea din miezul nucii de cocos, dar prin presare la rece pentru a nu isi pierde calitatile.

Acest produs naturist se poate folosi atat intern cat si extern.
- Administrat intern, are efect imunostimulent, ajuta la asimilarea substantelor nutritive din alimente, rol antiparazitar si se pot consuma doua linguri de ulei pe zi.
- Utilizat extern, se poate aplica pe piele pentru prevenirea si tratarea vergeturilor, contine filtru UV, iar datorita proprietatilor antifungice, antibacteriene si antivirale este de ajutor in cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afectiuni dermatologice (eczeme, inflamatii ale pielii etc.). De asemenea, datorita continutului de vitamina C, are efect antioxidant si este in acelasi timp o sursa de vitamina E. Aplicat inaintea expunerii la soare, ajuta la obtinerea unui bronz uniform si previne aparitia petelor si pistruilor.

Industria cosmetica foloseste uleiul virgin de cocos in prepararea pastei de dinti, deoarece reduce aparitia cariilor dentare, datorita enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucala. In India, industria cosmeticelor foloseste uleiul virgin de cocos ca ingredient valoros pentru a hrani si a da stralucire parului. In urma cercetarilor facute in India, s-a ajuns la concluzia ca uleiul virgin de cocos se absoarbe in firul de par hranindu-l din interior, si datorita acidului lauric pe care il contine, are un rol important in regenerarea parului degradat, in combatearea caderii acestuia, ajuta la prevenirea matretii si confera un plus de vitalitate firului de par.


icon Administrare:

Retete cosmetice pe baza de uleiuri presate la rece si uleiuri esentiale:

CREMA DE MAINI
Ustensile necesare:
- un bol de sticla termorezistenta;
- un vas cu apa fierbinte;
- un recipient la alegere.

Ingrediente:
- 75 grame ulei de cocos;
- 25 ml ulei de migdale dulci;
- 8 picaturi ulei esential de:
            - lamaie;
            - levantica;

Mod de preparare:
Daca uleiul de cocos este in stare solida, se pune in bolul de sticla, care se aseaza in vasul cu apa fierbinte pentru a se topi usor. Dupa topirea uleiului de cocos, se ia bolul si dupa ce uleiul s-a racit usor, se adauga uleiul de migdale si se amesteca pana se omogenizeaza uleiurile. Urmeaza a fi adaugate uleiurile esentiale. Se amesteca bine compozitia si se tuarna in recipient cat este inca in stare lichida.


Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml - apartine producatorului/importatorului Herbavit si este parte componenta a categoriei Cosmetice, Infrumusetare. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml are pretul de 21.00 RON cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Ulei virgin de cocos, obtinut prin presarea la rece a fructelor proaspete de cocos, provenite din culturi organice controlate, cantitate 250 ml

 

 

Crina P,

Eu il folosesc ca ulei de corp, hidrateaza foarte bine. Uneori il combin cu cateva picaturi de ulei esential pentru masaj de relaxare. Sunt foarte multumita.

scrie un review


close cart

Ulei de Cocos Virgin Herbavit 250 ml

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport Clienti Program de lucru: Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

0728.001.177 contact@vitaplus.ro