icon Ai nevoie de ajutor? 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

https://vitaplus.ro/cosmetice-picioare/ulei-de-jojoba-50ml.html

Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml Herbavit Herbavit

In stoc http://schema.org/InStock
  • Cota TVA: 19%
  • Cod produs: 3577
18,50 RON 18.50 RON
Cantitate:
Limita stoc
- +
adauga in cos
  • Cota TVA: 19%
  • Cod produs: 3577

icon Tarif Livrare: 14 RON LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 300 RON

Adauga la Wishlist Cere informatii Comanda rapida

icon 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

icon

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Review-uri (0)

icon Descriere scurta:

  • hidrateaza tenul uscat si matur;
  • indicat in ingrijirea tenului acneic;
  • are efect emolient asupra calcaielor crapate;
  • adjuvant in tratarea afectiunilor dermatologice: eczeme, dermatite, psoriazis;
  • poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibila a ochilor;
  • recomandat pentru ingrijirea parului.

icon

Uleiul de Jojoba presat la rece are continut ridicat de vitamina E, contribuind la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi. Acest produs cosmetic naturist poate fi folosit si de catre persoanele cu piele sensibila. Este absorbit cu usurinta, hidrateaza si hraneste pielea. Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibila a ochilor. Previne aparitia ridurilor si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Stimuleaza regenerarea celulelor si are un usor efect cicatrizant. Produsul naturist Ulei de Jojoba Herbavit este ideal pentru ingrijirea parului (regleaza excesul de sebum), oferind firelor stralucire naturala.

 

JOJOBA (Simmondsia Chinensis)
Jojoba este un arbust, din familia Simmondsiaceae, originar din Sonora si Mojave. Plantatiile se raspandesc in zonele de desert si semidesert precum: desertul Arizona, California, Mexic, Argentina, Australia, Israel, Peru etc.
Jojoba are frunze ovale de culoare verde-gri, cu o textura lipicioasa si floricele galben-verzui. Fructul de jojoba are forma ovala de culoare verde, care contine o capsula a carei samanta este de culoare cafenie, bogata in ulei cu efect laxativ.
Consumate in cantitate mare, semintele de jojoba pot fi toxice, de aceea, cu toate ca planta este considerata comestibila in randul populatiei Seri, semintele se consuma foarte rar si doar in cazuri exceptionale.

 

Fructele de jojoba sunt folosite in special pentru obtinerea de ceara sau ulei, care se poate usor rafina si utiliza in cosmetica datorita proprietatilor sale hidratante sau pentru prelucrarea uleiului in scopul obtinerii de biodiesel sau combustibil pentru utilaje.
Uleiul de jojoba este, de fapt o ceara lichida, care se obtine prin presarea la rece a semintelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nuca, pe cand cel rafinat este transparent si lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate indelungat, deoarece nu contine trigliceride care sa contribuie la oxidarea si rancezirea uleiului.

 

Proprietati terapeutice: antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, antioxidant, emolient si hidratant.

 

DOAR PENTRU UZ EXTERN:
- bogat in vintamina E, are efect antioxidant cu rol in prevenirea imbatranirii premature si a formarii ridurilor;
- hidrateaza tenul uscat si matur;
- este un ulei usor, asemanator sebumului, de aceea se absoarbe rapid in piele, regleaza secretia de sebum, nu astupa porii si lasa tenul sa respire;
- este util in ingrijirea tenului acneic, avand efect antiseptic;
- reduce inflamatia si roseata pielii;
- fiind un ulei hipoalergenic, nu irita tenul astfel ca poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibila a ochilor;
- poate fi folosit ca balsam de buze, pentru ingrijirea buzelor uscate si crapate;
- prin masaj local inlatura durerile articulare;
- are efect emolient asupra calcaielor crapate si a pielii intarite;
- previne si amelioreaza infectiile cu fungi, iar impreuna cu uleiul din arbore de ceai este adjuvant in tratarea ciupercii unghiei;
- intareste unghiile fragile, hidrateaza si inmoaie cuticulele;
- utila ca adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni dermatologice precum: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri solare;
- previne formarea matretii si intareste radacina firului de par, prevenind caderea parului;
- este recomandat atat pentru parul uscat, conferindu-i hidratare si stralucire, precum si parului gras, regland secretia de sebum.


icon Administrare:

Retete cosmetice pe baza de uleiuri presate la rece si uleiuri esentiale:

Crema intens hidratanta pentru tenul uscat, sensibil si matur
Ustensile necesare:
- doua boluri termorezistente;
- un vas cu apa fierbinte;
- un recipient de sticla sau plastic cu capac.

Ingrediente:
- 4 grame ceara de albine;
- 20 grame unt de cacao;
- 15 ml ulei de migdale dulci;
- 15 ml ulei de jojoba;
- 10 ml ulei de macese;
- 10 ml apa de trandafir;
- 5 ml de glicerina;
- 8 picaturi ulei esential de:
- ulei de trandafir;
- ulei de tamaie;
- 4 picaturi ulei esential de geranium.

Mod de preparare:
Se pune ceara intr-un bol pe care il asezam in vasul cu apa fierbinte si topim ceara la foc mic. Apoi se adauga untul de cacao, uleiul de migdale dulci, jojoba si macese amestecand continuu si fara a se lua vasul de pe foc. Apa de trandafir si glicerina se incalzesc pana la o temperatura similara cu cea a primulului bol, dupa care se adauga treptat in compozitia cu ceara, amestecand energic. Se ia bolul din vasul cu apa si compozitia se amesteca pana se raceste putin pentru a se putea adauga uleiurile esentiale, amestecand pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se toarna in recipientul de sticla.


Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml - apartine producatorului/importatorului Herbavit si este parte componenta a categoriei Ingrijire Par. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml are pretul de 18.50 RON cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Ulei de Jojoba (Simmondsia Chinensis) presat la rece, cantitate 50 ml

 

scrie un review


close cart

Ulei de Jojoba Herbavit 50 ml

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport Clienti Program de lucru: Luni - Vineri, intre 9:30 si 19:00

0728.001.177 contact@vitaplus.ro