icon Ai nevoie de ajutor? 0728.001.177 Luni - Vineri, intre 9:30 si 18:30

Ce spun clientii

"Multumesc din suflet echipei VITAPLUS pt seriozitate si promtitudine! Si tot din suflet, va doresc multa sanatate si toate cele bune! Cu drag, clienta Dvs., Iulia Negoita"
Negoita

Negoita Iulia

"Am comandat de multe ori online dar pana acum nu m-am gandit ca as putea sa comand si tratamentele la fel. Mi-e mai comod decat sa caut in mai multe farmacii. Multumesc."
Marcu

Marcu Camelia

"De obicei gasesc usor produsele de care am nevoie, iar daca nu gasesc ceva sun si aflu imediat daca pot comanda si alte tratamente. Comanda mi-a ajuns mereu la data estimata si in general am fost multumita de produse. Sunt multumita de magazin si il recomand tuturor celor care vor sa fie sanatosi."
Carneluta

Carneluta Ionela

"Produsele au descrieri detaliate si informatii utile despre cum le pot folosi asa ca mi-este usor sa aleg ce mi se potriveste. Cand am o nelamurire, m-am obisnuit ca pot apela oricand la numarul de telefon afisat si primesc indrumarea de care am nevoie. In plus, preturile sunt accesibile. Eu si prietenele mele folosim de 2 ani produse naturiste si ne simtim foarte bine. Suntem foarte multumite."
Munteanu

Munteanu Mara

Suport Clienti Program de lucru: Luni - Vineri, intre 9:30 si 18:30

0728.001.177 contact@vitaplus.ro